FOLLOW THE HERD!

Volg Think like a Zebra en blijf op de hoogte van onze activiteiten en aanbiedingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think like a Zebra Creative KIT
(Nederlandse versie)


€59.95

 

Naar de webwinkel ->

De beste denkstrategieën voor meer creativiteit en innovatie!

IT'S A JUNGLE OUT THERE...

You need creative organization to succeed!

Een creatieve overheid?

Creatief denken is een van de belangrijkste 21st century skills,  essentiële vaardigheden voor werknemers en werkgevers van de toekomst.

Een snel veranderende maatschappij vraagt om flexibele organisaties en overheid, die snel kunnen inspelen op veranderingen. Een organisatie met flexibele werknemers en beleidsmakers met onafhankelijke creatieve denkers, instaat om zelfstandig problemen op te lossen en snel te handelen. Zij denken in kansen en mogelijkheden.

Verandering, creatie en innovatie staan centraal en vormen de basis voor een succesvolle aanpak en een gezonde organisatie.

Verder, creatiever en innovatiever

Leid de gemeente door een transitie, help inwoners kansen te zien, bepaal een te volgen koers, bemiddel in een buurtoverleg, lanceer een succesvolle campagne of hanteer de methode van Think like a Zebra bij het bepalen van een nieuwe invulling voor een bestaande voorziening.

De mogelijkheden zijn eindeloos, wanneer je verder, creatiever en innovatiever hebt leren denken.

'De strategie van de hagedis opende onze ogen'

Tevreden medewerkers die graag gebruik maken van het nieuwe stadskantoor. ‘Het leek onhaalbaar’, zegt een medewerker van een middelgrote gemeente. ‘Een geplande verhuizing zorgde voor veel weerstand. We waren gewend onze vaste werkplekken en afdelingen.’ Think like a Zebra bood uitkomst. ‘De strategie van de hagedis opende onze ogen. Die kan zijn staart opgeven om te overleven en dit liet ons nadenken over wat wij los konden laten.’ Medewerkers besloten af te stappen van hun vaste werkplekken. ‘We hebben de afdelingen ingericht met bureau’s waar iedereen aan de slag kan. Tevens hebben we veel papierwerk gedigitaliseerd, wat op lange termijn veel goedkoper is.’ Het resultaat: een flexibele en kostenbesparende overheid.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Programma's voor overheid en non-profit

Maak kennis met de denktechnieken van de Animalcoaches™.

Tijdens een speciaal ontwikkelde workshop of training maak je kennis met de methode en pas je het toe zodat het direct resultaat oplevert.

Think like a Zebra biedt inspirerende programma´s van een middag tot aan uitgebreide verandertrajecten op maat.

Vraag direct een offerte aan of mail voor informatie en mogelijkheden naar:
info@thinklikeazebra.nl

Stop eindeloze discussies – bedenk liever nieuwe mogelijkheden!

Think like a Zebra Nederland

Leestensepad 97, 7232 AD Warnsveld | (geen bezoekadres)

Tel:+31 6 24 63 11 14 | KVK 52691233 | BTW NL176884828B01