FOLLOW THE HERD!

Volg Think like a Zebra en blijf op de hoogte van onze activiteiten en aanbiedingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think like a Zebra Creative KIT
(Nederlandse versie)


€59.95

 

Naar de webwinkel ->

De beste denkstrategieën voor meer creativiteit en innovatie!

IT'S A JUNGLE OUT THERE...

You need  creative training to succeed!

Een creatieve trainer of coach?

Creatief denken is een van de belangrijkste 21st century skills,  essentiële vaardigheden voor werknemers en werkgevers van de toekomst.

Een steeds sneller veranderende maatschappij vraagt om flexibele organisaties die snel kunnen inspelen op veranderingen. Professionals in training en coaching kunnen een belangrijke bijdrage leveren bij de ontwikkeling van flexibele organisaties door ze te helpen vaste patronen te doorbreken en ze creatief te leren denken.

Zo ontstaan flexibele werknemers, instaat om zelfstandig problemen op te lossen en  snel te handelen. Werknemers die denken in kansen en nieuwe mogelijkheden en bij wie verandering, creatie en innovatie aan de basis staan voor een succesvolle carrière.

Verder, creatiever en innovatiever

Als trainer gebruik je de Think like a Zebra methode om deelnemers hun probleemoplossend vermogen te vergroten en creëer je bewustzijn over hun denkvermogen.

Dit allemaal met een bewezen methode en met behulp van uniek trainingsmateriaal. De methode is doeltreffend inzetbaar bij brainstorms, teamtrainingen en individuele coaching.

'De diercoaches openen  ogen'

Binnen vijf minuten een trainingsgroep goede ideeën laten bedenken. ‘Ik maak het dagelijks mee’, zegt trainer en coach Erik Maessen.

‘Met de methode van Think like a Zebra is het mogelijk in zeer korte tijd enorm veel energie en inspiratie los te maken.’ Managers of jongeren; iedereen komt in beweging. ‘De strategieën van de dierencoaches openen ogen. Neem de kunst van het loslaten, zoals de hagedis dit beheerst met zijn staart. ‘Dit heeft mij weer geïnspireerd om te stoppen met dingen die me niet verder helpen.’

Ook in coachgesprekken werkt de methode uitstekend. Lachend: ‘Nog even en ik kan stoppen met mijn werk, omdat de dieren het van me overnemen.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Train de trainer

Grijp je kans om met Think like a Zebra aan de slag te gaan.

Het leren werken met de methode is mogelijk door een 1- of 2-daagse training te volgen. Maatwerk is mogelijk. Denk aan een brainstormsessie rondom een zelf aangedragen probleem.

Voor het zelf geven van officiële workshops en trainingen is een licentie nodig. Eenmaal in het bezit van een licentie mag je workshops geven, leidinggevende, managers, coaches opleiden en trainingsmateriaal verkopen


Schrijf je direct in voor een training/workshop of mail voor informatie en mogelijkheden naar:
info@thinklikeazebra.nl

"Doorbreek vaste patronen – kom 'out of the box' en kies nieuwe"

Think like a Zebra Nederland

Leestensepad 97, 7232 AD Warnsveld | (geen bezoekadres)

Tel:+31 6 24 63 11 14 | KVK 52691233 | BTW NL176884828B01