FOLLOW THE HERD!

Volg Think like a Zebra en blijf op de hoogte van onze activiteiten en aanbiedingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Think like a Zebra Creative KIT
(Nederlandse versie)


€59.95

 

Naar de webwinkel ->

De beste denkstrategieën voor meer creativiteit en innovatie!

THINK LIKE A ZEBRA®

Think like a Zebra is een bijzondere methode die  je helpt het creatief en innovatief denken te vergroten in je werk of in je dagelijks leven.

Met deze methode word je gegarandeerd een originele denker.

Bedenk moeiteloos creatieve ideeën

Creatief denken is eenvoudig met de methode van Think like a Zebra. Door gericht gebruik te maken van strategieën uit de natuur, krijg je moeiteloos nieuwe ideeën en concrete oplossingen. Te mooi voor woorden? Dan heb je nog nooit als een zebra gedacht. Of een hagedis. Of een kraanvogel. Of een leeuw. Of...

Verder, creatiever en innovatiever

Bedenk nieuwe producten of een verrassende marketingstrategie. Laat afdelingen zelfstandig functioneren of bepaal samen de te volgen koers. Het doorvoeren van verandering wordt de normaalste zaak van de wereld dankzij de methode van Think like a Zebra. De mogelijkheden zijn eindeloos, wanneer je verder, creatiever en innovatiever hebt leren denken.

De makers...

Bella Bleicher en Sari Barel komen uit Israël en zijn de auteurs en bedenkers van de Think like a Zebra-methode en de oprichters en managers van Bleicher-Barel Creative Thinking.

Kleurrijk materiaal

DIRECT EEN OFFERTE
AANVRAGEN

Tien nieuwe denkstrategieën

Think like a Zebra is gebaseerd op strategieën zoals dieren die gebruiken. Van de doelgerichtheid van de specht tot de collegialiteit van de mier. De natuur barst van de inspirerende benaderingen. Met Think like a Zebra leer je tien nieuwe denkstrategieën voor het creatief benaderen van een vraag of probleem. Was iemand voorheen geneigd om bezwaren te zien en beperkten vaste patronen het formuleren van een oplossing? Met Think like a Zebra ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Think like a Zebra Nederland

Leestensepad 97, 7232 AD Warnsveld | (geen bezoekadres)

Tel:+31 6 24 63 11 14 | KVK 52691233 | BTW NL176884828B01